O le a le safey medical face mask?

Ina ia faʻagesegese le sosolo o le Omicron coronavirus variant, felauaiga lautele ma faleoloa i Peretania toe faʻatonuina le ofuina o matapulepule.
O tagata e taunuʻu mai i Peretania mai fafo e tatau foi ona faia suʻega PCR ma faʻasalaina i latou lava seia oʻo ina latou maua se iʻuga leaga.
O Boris Johnson e fa'amoemoe e atia'e se fuafuaga fa'aola i Egelani i se fonotaga fa'asalalau mulimuli ane.
I le Aso Gafua, na faʻasalalau ai e le malo le faʻalauteleina o le lautele o tui faʻateleina o se vaega o ana taumafaiga e fesoasoani e taofi le galu o faʻamaʻi pipisi.O le a avanoa mo tagata uma e sili atu i le 18 tausaga le matutua i Peretania, ma tamaiti i le va o le 12 ma le 15 tausaga o le a valaʻaulia mo se tui lona lua.
E tele faletalavai i le lotoifale e mafai ona avea ma vaega o le fa'asalalau, ma e ono iai ni fa'amuamua e fa'amautinoa ai e maua muamua e vaega fa'aletonu ni vaila'au fa'aopoopo—e pei lava o le ulua'i fuafuaga.
E tolu isi mataupu o le Omicron na maua i Sikotilani, ma na taʻua e le Minisita o le Soifua Maloloina Sajid Javid, o mataupu o lenei suiga fou ua faamoemoe e faʻaauau pea ona tulaʻi mai.
O faʻamaoniga muamua o loʻo taʻu mai ai o Omicron-na maua muamua i Aferika i Saute-e maualuga atu le lamatiaga o le toe faʻamaʻi.Ae fai mai saienitisi e tusa ma le tolu vaiaso e iloa ai pe faʻafefea ona aʻafia e lenei suiga le aoga o le tui.
Fai mai Mr. Johnson, o matapulepule fou ma faiga suʻega o le a "tuu mai ai ia i matou le taimi e feagai ai ma lenei suiga fou."
Na taʻu atu e Richard Walker, o le pule sili o le Icelandic grocery chain, i le BBC e lagolagoina e lana kamupani ni matapulepule, ae na te le manaʻomia tagata faigaluega e vaavaaia i latou e mumusu e fai ni matapulepule.
Na taʻua e le Minisita o Tausimaʻi Gillian Keegan i le BBC Breakfast o le faia o le mea saʻo "e pule lava le tagata lava ia", ma valaau atu i tagata lautele ina ia "atamai" ma fai mai e malamalama o ia i le tulaga o Mr. Walker.
E ui lava e leʻi manino mai poʻo le a le mea fou o loʻo i ai, na ia fai mai e tatau i tagata ona faʻaauau a latou fuafuaga o le Kerisimasi, ae ia "faʻaeteete."
Na taʻua e leoleo Peretania o le a latou "galuelue faatasi ma tagata fai pisinisi talafeagai ma a latou tagata faigaluega" ina ia mautinoa o loʻo tausisia e tagata tulafono fou o matapulepule.
Fai mai le Ofisa Sili Lagolago a le Komisi o Leoleo o Owen Weatherl, o le a oo atu leoleo i tagata e le ofuina ni matapulepule ma uunaia i latou e faia.
O nei suiga o le a toe iloiloina i totonu o le tolu vaiaso, ma na faailoa e le Minisita o le Soifua Maloloina i sui o le Konekeresi o le a latou maua le avanoa e palota ai.
Ua ioe saienitisi e faapea afai o le sili ona leaga o le fefe e moni, o le polokalame faʻavavevave o le ki lea e tau ai Omicron.
O le lu’itau o lo’o feagai nei, o le fa’aletonu lea o atina’e sa fa’ataunu’uina ma le manuia le tui i le afa muamua o lenei tausaga.
O le tolu-kuata o tui e saunia e le 'au e ta'ita'ia e se foma'i.Ae o le toʻatele o nei fomaʻi ma tagata faigaluega ua toe foʻi mai i a latou galuega i aso uma, ma taulaʻi i le faʻaofiina o le tui faʻamaʻi ma o latou gasegase.
O le toe amataina o soʻo se tasi o nei mea o le a le tupu vave, o lea i se taimi pupuu, o le fofo sili ona faigofie o le faʻalauteleina o itula tatala o nofoaga tetele o loʻo totoe ma tuʻuina atu le tele o lagolago i falemaʻi maualuga o loʻo aʻafia ai.
I le taimi nei e tusa ma le 2.5 miliona tui faʻamalosi i le vaiaso-i lenei fua, atonu e tusa ma le tolu masina e maua ai se faʻamalosi mo tagata uma.
Fai mai Mr. Javid afai o le fesuiaiga e maua e "le sili atu le matautia nai lo le Delta variant," o le a le "sili atu i le aso talafeagai" faiga.
O tulafono fou i luga o matapulepule e faʻafeiloaʻi ai Egelani ma Sikotilani, Uelese ma Northern Ireland, lea e tatau ona ofuina ufimata i luga o felauaiga lautele ma le tele o totonu.
O taʻiala fou na faʻasalalau na taʻua ai e tatau ona ofuina i faleoloa, faleoloa faʻatau, falemeli, faletupe, teu laulu, tiliva meaai ma isi nofoaga, faʻapea foʻi ma felauaiga lautele.
E ui o lenei suiga e le manaʻomia ai tagata Peretania e fai ni matapulepule i pa ma faleaiga, i nisi tulaga, o nofoaga talimalo i isi vaega o Peretania e manaʻomia ona fai ni matapulepule.
Na taʻua e le minisita o le soifua maloloina o le Labour Party, Dr Rosena Allin-Khan, e le tatau i le malo ona taofia le faʻatonuina o tagata Peretania e fai ni matapulepule.
O le isi suiga ua fa'amanaia e mana'omia ai tagata fa'afeso'ota'i uma o lo'o masalomia mataupu o le Omicron e fa'a'esea mo le 10 aso, e tusa lava pe na uma ona tu'iina.
I le taimi lava e tasi, o uluai faifeau a Sikotilani ma Uelese na manaʻomia suiga i le PCR suʻega manaʻomia ina ia o tagata uma e taunuu i Peretania e tatau ona taofia mo le valu aso.
O le mataupu fou o le Omicron variant i Egelani na maua i le Camden ma Wandsworth eria i Lonetona.E pei o isi mataupu e tolu i Egelani, latou te fesoʻotaʻi ma femalagaaʻi i Aferika i Saute.
I le amataga o Novema, o le averesi o numera o Covid na maua i aso uma i Peretania na amata ona toe siitia.O isi 42,583 mataupu na lipotia i le Aso Gafua.
Na taʻu atu e Dr. Jenny Harris, le faatonu o le UK's Health and Safety Agency, i le BBC e faapea o le faamoemoe o le tui tui e mafai ona "i se tulaga e faaitiitia ai le ono paʻu i le aoga o lenei tui eseese e mafai ona tatou mauaina."
Na taʻua e le NHS Egelani o le a "le pine" ona fuafua pe faʻafefea ona faʻalautele le polokalame tui puipui, e aofia ai poʻo ai e faʻamuamua ma faʻafefea ona faʻalauteleina le gafatia.
Fai mai se failauga a le NHS, o le a tuʻuina atu faʻamalosi i le faasologa o le faʻamuamua ma unaʻia tagata e o mai i luma "i se taimi vave" pe a latou maua se telefoni.
O Dr. Farah Jameel, o le taitaifono o le British Medical Association GP Committee, na ia taʻu atu i le BBC e faapea o le auala a le GP e manaʻomia ai le taofia o a latou sini konekarate ina ia mafai ai ona latou "toe taulaʻi atu i le falemaʻi" e lagolago ai le faʻalauiloaina o le jab.
Ua atiaʻe e le Iunivesite o Oxford le tui Covid faatasi ai ma le AstraZeneca, ma na taʻua e le iunivesite e mafai ona faʻafouina lana tui "vave" "pe a manaʻomia" e foia ai le suiga ole Omicron.
Ina ua uma ona faaalia e le pule o Moderna masalosaloga e uiga i le aoga o le tui faasaga i le fou Omicron Covid variant, na paʻu maketi Europa.
       How do you work in an unstable, unsafe environment?A safe and reliable medical mask can bring a lot of safety to human beings, especially in public places.Anhui Center has obtained the EU white list export qualification, and the factory has the first-line production level, which ensures the quality and reasonable price, freely ask price to email :info@medical-best.com


Taimi meli: Tes-01-2021