E fa'afefea ona fa'aoga ufimata fa'asaga ia Covid-19?

E tusa ai ma se lipoti mai le Agence France-Presse ia Novema 4, o le faʻamatalaga o le "Europa" e le WHO e aofia ai foi le tele o atunuu Asia Tutotonu, e aofia ai le aofaʻi o 53 atunuu ma itulagi.O loʻo iai nei le 78 miliona faʻamaonia mataupu, ma o le aofaʻi o maliu mai le pale fou e sili atu nai lo Asia i Sautesasae., Metitirani Sasae, Pasefika i Sisifo ma Aferika.

O faʻamaumauga aloaʻia o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai nei e tusa ma le 250,000 fou faʻamaonia mataupu ma 3,600 maliu i Europa i aso uma.O le numera o mataupu fou i le aso ua siʻitia mo le toeitiiti atoa le 6 vaiaso sosoo, ma le numera o maliu fou i le aso ua siitia foi mo le 7 vaiaso sosoo.

E tusa ai ma se lipoti a le CNN ia Novema 4, o le tele o vaega o Europa o loʻo feagai nei ma le maualuga o faʻamaʻi.O faʻamatalaga lata mai i vaiaso taʻitasi o faʻamatalaga WHO o loʻo faʻaalia ai o le numera o mataupu i Europa ua siitia i le 6% pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai, o le maualuga lea i totonu o itulagi tetele uma o le lalolagi, ma sa i ai se "faʻaitiitia pe faʻamautu tulaga" i totonu. isi itulagi.

Hans Kluge, Faatonu o le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi i Europa, fai mai o le saoasaoa o faasalalauga i Europa o se "popolega ogaoga".Na ia taʻua i se faʻamatalaga ua toe avea Europa ma nofoaga autu.

"O loʻo matou i ai i se isi tulaga taua i le toe faʻatupuina o le faʻamaʻi fou."Fai mai Kruger.Na ia taʻua le oʻo mai o lenei galu o faʻamaʻi i Europa i ni mea se lua: o le faʻamalieina o faʻamaʻi puipuia ma le puleaina o faiga, ma le maualalo o tui i Europa i Sasaʻe ma le Balkans.Fai mai a ia: “A faatusatusa i atunuu e maualuga atu fua faatatau o tui, o atunuu e maualalo le fua faatatau o tui e matua maualuga atu le maualuga o falemai, ma o le fua faatatau o le siitaga e televave atu.”

Na taʻua e Kruger o le numera o mataupu ua faʻateleina "i soʻo se vaitausaga."Na ia taʻua se "valoaga mautinoa" e faapea afai o le faʻamaʻi e faʻaauau pea ona mulimuli i lona ala o loʻo i ai nei, "e oʻo atu ia Fepuari 1 i le tausaga a sau, 500,000 tagata i Europa ma Asia Tutotonu o le a feoti mai le fou o le pale virus."Na ia faaopoopo mai.I totonu o le 53 atunuu ma itulagi o loʻo i lalo o lana puleʻaga, 43 e ono feagai ma le "maualuga" poʻo le "matua" mamafa i luga o moega falemaʻi.

O le siʻitia o faʻamaʻi pipisi i Europa, o le tele o loʻo aʻafia i le delta mutant strain, o nisi o atunuʻu na muai fuafua e faʻamalieina le faʻamaʻi puipuia o le a atili faʻatuai.E popole le toʻatele o fomaʻi faʻapitoa ona o le faʻateleina o le maualuga o faʻamaʻi fou o pale, faʻatasi ai ma le malulu o le tau malulu, e ono tuʻuina ai tagata faigaluega fomaʻi i Europa i lalo o le mamafa o le Kerisimasi ma le Tausaga Fou.

E musu lava Peretania e fai ni matapulepule

O le faʻamaʻi i Europa i Sasaʻe e sili ona ogaoga.E tusa ai ma faʻamaumauga aloaʻia, o Rusia o loʻo i ai le numera tele o maliu fou i le vaiaso talu ai ma le 8,162, sosoo ai ma Ukraine e 3,819 ma Romania e 3,100.

E tusa ai ma tala fou mai le Russian Epidemic Prevention Headquarters ia Oketopa 28, i le 24 itula talu ai, na faʻamaonia ai e Rusia le 40,096 mataupu fou, ma mo le taimi muamua talu mai le faʻamaʻi, o le numera o mataupu fou na faʻamaonia i le aso e tasi na sili atu i le 40,000.O Kiev, o le laumua o Iukureini, na faʻatinoina foʻi faiga fou karantina i le aso 1 o Novema.

I le aso 4 o Novema, 33,949 faʻamaʻi fou na faʻaopoopoina i le aso e tasi i Siamani, na talepeina ai le faʻamaumauga ia Tesema 2020 ma oʻo atu i se maualuga fou talu mai le afaina.O le mea e lelei ai, o le falemaʻi ma le maliu i Siamani o loʻo i lalo ifo o le maualuga o le tui.

Na taʻua e le Minisita o le Soifua Maloloina a Siamani Jens Span i se fonotaga a le au tusitala i le aso 4, na talosagaina o ia e faia se tusi faamaonia o tui i le aso e tasi i lona auai i le vaega o le Luasefulu (G20) i Roma, Italia, nai lo le fa vaiaso i Siamani.E sili atu.

Na taʻua foi e Shi Pan i le aso 3 o Novema, mo i latou e mumusu e tui, e manaʻomia ni faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina.Ua le fiafia o ia i le tulaga o le tui i Siamani: "Afai e mafai ona tuiina tagata uma, o le a toʻaitiiti tagata COVID-19 i totonu (tausiga tigaina)."

Talu mai lenei pa'ū, ua molimauina foʻi e Peretania le faʻaauau pea o le faʻaleagaina o le faʻamaʻi fou.O Oketopa 18, e 49,156 mataupu fou i Peretania, e sili atu nai lo Farani, Siamani, Italia, ma Sepania tuʻufaʻatasia, faʻatulagaina se maualuga fou i le tolu masina.Ae o loʻo teena pea e Peretania le faʻatinoina o faiga e pei o le faʻatagaina o le ofuina o matapulepule ma pasi tui.

    Anhui Center one of white list in Europe , KF94 ,KN95,Flat face mask all can production ,also can offer customized package and design , any questions and inquiry freely ask info@medical-best.com.


Taimi meli: Nov-05-2021